Bookstore

IIA Research Foundation Bookstore kan föreningens medlemmar ta del av publikationer och böcker till rabatterade priser. Böckerna berör områden där internrevisorn kan finna viktig kunskap och vägledning i sitt professionella utövande. Alla produkter granskas av internrevisorer för internrevisorer. 

The IIA Research Foundation

IIARF utvecklar kunskapen och förståelsen för internrevision genom att tillhandahålla relevant forskning och utbildningsprodukter för att utveckla professionen globalt. 

IIARF strävar efter att förstå yrket i dag och i framtiden. Den förståelsen finns tillgänglig för att hjälpa dig i ditt yrkesutövande och kunskapen bidrar till att forma yrket så att yrkesutövare kan anpassa sig till utvecklingen och fortsätta bidra med värde till sina organisationer. 

eBooks

IIARF Bookstore tillhandahåller även sina publikationer i e-format. De meddelar att konverteringen av allt material kommer att vara en tidskrävande process över de närmsta åren, men de bäst säljande produkterna finns tillgängliga i e-format redan nu. 

Vad betyder detta för dig som användare?

  • Accessibility: Access tools at your fingertips, where you need them, when you need them.
  • Convenience: Place your order online and receive your book in seconds, from anywhere in the world.
  • Enhanced Features: Bookmark, highlight, take notes and search.
  • Portability: Carry your audit library in the palm of your hand.

Läs mer och beställ dina e-böcker här.

Bokbeställning via Internrevisorernas förening

Vi genomförde 2014 en medlemsundersökning. Denna visade att många av våra medlemmar skulle uppskatta om det fanns en möjlighet att beställa böcker via föreningen då fraktpriserna ökat. Vi har undersökt detta och kan nu erbjuda våra medlemmar att beställa IIA Bookstores böcker via föreningen.

Vill du beställa böcker via föreningen så gäller följande:

  • Skicka in beställning till kansliet.   
  • Betala böckerna på faktura efter levererans
  • Beställningen är bindande

Vi har inte möjlighet att meddela något exakt pris för böckerna i förväg. Detta då priset styrs efter fraktpriset som bestäms utifrån hur stor beställning vi gör. Vi kan dock garantera att priset kommer att bli lägre än om beställningen genomförs via IIA Bookstores hemsida.

Böcker hos föreningen

Internrevisorernas förening får kopior av samtliga böcker som publiceras av The IIA Global Headquarters and The IIA Research Foundation. Vi välkomnar våra medlemmar till kansliet för att titta igenom böckerna innan beställning. Kontakta kansliet om du vill titta på någon bok och kom gärna förbi för en fika! Nedan presenteras de böcker som finns tillgängliga på kansliet idag.