Aktuellt

Regeringen avser inte följa Riksrevisionens rekommendationer

Beslutet gällande Riksrevisionens rapport ”Internrevisionen vid myndigheter – En funktion som behöver stärkas” är i linje med IIA Sveriges kommentarer. Läs om händelseförloppet samt beslutet här.

Se hit, nya böcker har kommit in till oss på kansliet!

Du som är medlem är varmt välkommen att kontakta oss och komma förbi för och bläddra i böckerna!

GRC-dagarna 2017

Vi är mycket glada att för fjärde året i rad samarbeta med Compliance Forum, SWERMA och ISACA i att ta fram GRC-dagarna. Läs mer här!

ECIIA Conference 2017 - Schweiz

IIA Switzerland anordnar ECIIA Conference 2017 i Basel med temat "From Insight to Influence" från onsdagen den 20-22 september. Klicka här för att läsa mer om talarna och hur du anmäler dig!

Vill du gå onlinekurser?

Se IIAs kursutbud för onlinekurser här! Inloggning krävs. Har du tappat bort dina inloggningsuppgifter eller vill bli medlem, kontakta olivia@theiia.se

Artikel om internrevision i Sverige, Finland och Island

Det nordiska nätverket för offentlig verksamhet har publicerat en artikel. Artikeln handlar om en jämförelse av internrevisionen i Island, Sverige och Finland. Läs den här!

Internrevisionen i förändring – vart är vi på väg?

Den 18 maj bjuder det offentliga nätverket in till ett heldagsseminarium om vad som händer i yrket. Bland annat har vi bjudit in Riksrevisionen, Statskontoret och ESV som ska tala om aktuella rapporte...

Etiknämndens beslut

Klicka här för att läsa om etiknämndens prövning och beslut gällande rapporten "Effektiviteten i asylprövningen".